تحصیلات تکمیلی
1401/2/9 جمعهپیام دعوت رییس دانشگاه پیام نور پاوه جهت شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس
پیام دعوت رییس دانشگاه پیام نور پاوه جهت شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس

.

دعوت رئیس دانشگاه پیام نور پاوه برای شرکت در راهپیمایی روز قدس
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور پاوه؛ دکتر سهراب مرادی رئیس دانشگاه پیام نور پاوه از دانشجویان، اساتید و کارکنان برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
روز قدس، روز تجلی دفاع از آزادی و حقوق مسلمانان بی دفاع فلسطین و یادآوری یک تکلیف اسلامی و انسانی به همه مسلمانان و مردم آزاده در سراسر جهان است که با شرکت در راهپیمایی، انزجار قلبی خود را نسبت به رفتارهای ضد انسانی رژیم غاصب صهیونیسم علیه ملت مظلوم فلسطین ابراز نمایند.
اینجانب ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس، به نوبه خود و به نمایندگی از جامعه دانشگاهی پیام نور پاوه از همگان بخصوص دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه پیام نور پاوه برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت نموده و ضمن اعلام حمایت از مسلمانان بی دفاع فلسطین و حضور مجموعه دانشگاهی پیام نور در این راهپیمایی این روز بزرگ را فرصتی مغتنم برای حمایت از ملت ستمدیده فلسطین و آزادی قدس شریف و اثبات قدرت اسلام به جهانیان می دانم.