همایش ها
1397/2/20 پنجشنبه
برگزاری کارگاه تخصصی استفاده بهینه از مکملهای غذایی در ورزش وتناسب اندام

.

روز چهارشنبه مورخ 19/2/97 کارگاه تخصصی استفاده بهینه از مکملهای غذایی در ورزش وتناسب اندام در دانشگاه پیام نور پاوه برگزارگردید.در این کارگاه با حضور مدرس کارگاه جناب آقای داود بیات کارشناس ارشد فیزیولوژی و ورزش و مدرس بین المللی در مورد: تغذیه در پیشگیری و کنترل آسیب های بدنسازی ،تمرینات عملکردی جنبشی، تعادلی و هماهنگی مکمل غذایی در بدنسازی تمرینات کش در پیشگیری و بازتوانی آسیب ها،روش ارزشیابی تغذیه و ترکیب بدن برنامه غذایی،کنترل وزن و ساخت تغذیه ای و..... به بحث وبررسی پرداختند.
سپس دکتر نریمان رحمانی رئیس گروه برنامه رزی وآموزش اداره کل ورزش وجوانان استان کرمانشاه بیان نمودند در راستای برنامه های عملیاتی گروه وبرنامه ریزی وآموزش اداره کل و همچنین به منظور آگاهی هرچه بیشتر مربیان باشگاههای ورزشی ،در استفاده از داروهای بدنسازی و مکمل های غذایی و رژیمی در ورزش کارگاه آموزشی به مدت 4 ساعت به میزبانی اداره ورزش وجوانان شهرستان پاوه و با همکاری دانشگاه پیام نور پاوه در محل سالن اجتماعات دانشگاه مورخ 19/2/97 از ساعت 14 لغایت 30/18 برای تعداد 55 نفر از مربیان و ورزشکاران شهرستان پاوه برگزارگردید. در ادامه کارگاه دکتر رحمانی اظهار داشتند این اولین باری است که کارگاه استفاده از مکمل های غذایی در ورزش در شهرستان پاوه برگزار می گرددو با تجه به اهمیت و ظرافت تنظیم مکمل های غذایی در ورزش در میزان توانایی ، کارایی بدن در موفقیت ورزشکاران،برگزاری این کارگاه تخصصی گام ارزشمندی در جهت آگاهی و آموزش مربیان و ورزشکاران در بحث تغذیه خواهد بود .این کارگاه با توجه به سوالات مطرح شده توسط مربیان و ورزشکاران تاحدود ساعت 19 ادامه داشت.